Про скасування вимог обов'язкової сертифікації продукції


Компанія ТОВ «ТПК-ЦЕНТР» є офіційним імпортером водостічних систем торгових марок: HUNTER (Hunter Plastics Ltd., Великобританія) та Akatherm (Akatherm International B.V., Нідерланди), повідомляє, що згідно з вимогами чинного законодавства, продукція, що поставляється, не підлягає обов'язковій сертифікації.

Перше скасування вимог обов'язкової сертифікації було шляхом вилучення зі списку відповідної продукції, у документі «Перелік продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні», раніше затверджений Наказом Держспоживстандарту України № КО 280 від 01.02.2005 року (затверджений у Міністерстві юстиції України 04). зареєстрованим у № ​​466/10746). Документ втратив чинність відповідно до Наказу Міністерства економічного розвитку та торгівлі України № 93 від 26.01.2018 р.

На поточний час (з 01.01.2018 р.), відповідно до втрати сили Декрету «Про стандартизацію та сертифікацію», вся продукція, яка входила до «Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні», затвердженому Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01 лютого 2005 р. № 28, не підлягає обов'язковій сертифікації.

Компанія ТОВ «ТПК-ЦЕНТР», являючись офіційним імпортером зазначеної вище продукції, засвідчує, що вся продукція, що надається, все також відповідає раніше встановленим вимогам Українського законодавства, а також вимогам до даної продукції, в європейських країнах. Рецептура та інші технічні складові виробництва з моменту проходження останньої сертифікації залишилися незмінними.

 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: TPK

Переглядів: 337

25.01.2022