Блог

Внаслідок масованого обстрілу в Україні суттєво постраждала інфраструктура як торгові центри, промислові комплекси, військові частини, склади, так і соціальні об'єкти: школи, дитсадки, лікарні. Згідно з дослідженнями агентства CBRE Ukraine на початок березня 2022 року лише у Київській області було пошкоджено 364 тис. м2 площ складського та логістичного значення. Великі збитки зазнали такі лідери ринку як ATB, Lipton, Prologistic Services та ін.

Детальніше

Говорят, что резиновые уплотнители со временем крошатся? Что вы можете сказать по этому вопросу? Самым главным и важным свойством уплотнителей является водонепроницаемость резины. Так как именно из-за этого и думают, что стыки у водостоков с уплотнителями не надёжны.

Детальніше

Чи потрібно робити ухил ринви при монтажі водостоку у бік вирви або це не обов'язково? Якщо потрібно, то який саме ухил?

Детальніше

Водосточная система – это система труб, желобов и фитингов, которая выполняет функцию сбора дождевой воды с крыши и ее транспортировки на отмостку или в систему наружной ливневой канализации.

Детальніше

Пластиковые водосточные системы очень хорошо сочетаются с мягкой и натуральной черепицей. Причем водосточные системы, выполненные из высококачественного поливинилхлорида (ПВХ) значительно дешевле металлических.

Детальніше

Основна функція водостоку – збирання та відведення дощової води з даху будинку та захист будівлі від руйнувань, що виникають внаслідок випадання опадів. Для виконання цих функцій необхідно правильно підібрати та змонтувати водостічну систему. Для правильного підбору краще звернутися до фахівця.

Детальніше