Новини

З вересня 2023 року, компанія ТПК стала офіційним партнером програми допомоги від держави «єВідновлення». Ця програма започаткована з метою підтримки громадян, чиї домівки постраждали від агресії російської федерації. Власники житла, пошкодженого або зруйнованого внаслідок бойових дій, можуть придбати високоякісні матеріали від ТПК за державною програмою «єВідновлення» для відбудови власного житла.

Детальніше

Ми раді сповістити, що завершено підсумок голосів та обрано Переможців за результатами відкритого онлайн-голосування та голосування членів Журі.

Детальніше

ТПК відновлює Конкурс, та вже в серпні 2022 року ми оберемо і нагородимо Переможців.

Детальніше

В умовах війни в Україні, вже зафіксовано сотні випадків пожеж у великих та важливих спорудах нашої інфраструктури. У самих резонансних пожежах спостерігався один спільний знаменник.

Детальніше

Ми вдячні всім, хто долучився до участі, та запрошуємо долучитися до голосування та вибору переможців. Цей конкурс має велике значення для ТПК.

Детальніше

Компанія ТОВ «ТПК-ЦЕНТР» повідомляє, що згідно з вимогами чинного законодавства, продукція, що поставляється, не підлягає обов'язковій сертифікації.

Детальніше