Інсентив-туризм ТПК

Протягом минулих 10 років український ринок праці перебував у стані перманентного впливу зовнішніх факторів інформаційного типу на методи управління і стиль корпоративного менеджменту. Такий вплив приніс в Українські компанії нові інструменти мотивації немонетарного характеру, зокрема Інсентив-туризм.

Так, за підсумками роботи, співробітники компанії ТПК в якості заохочення за стабільне перевищення планових показників і істотний внесок в розвиток компанії ТПК здійснили культурно-пізнавальну поїздку в м Стокгольм, Швеція. Крім цього, найбільш результативні менеджери з продажу були відзначені сертифікатами по виконанню індивідуальних бажань і вражень.

Група ТПК в складі 10 лідерів компанії: відвідала найвідомішу пам'ятку Стокгольма, де розташований єдиний збережений в світі вітрильник початку XVII століття, - музей Васа;

Офіційну резиденцію шведських монархів - Стокгольмський Королівський палац;

Взяла участь в екскурсії по історичному центру Стокгольма, що знаходиться на острові Стадсхолмен - Старому Місту;

Відвідала Музей Середньовіччя, що з'явився в результаті великих археологічних розкопок, які проводилися в 1978-1980 роках у зв'язку з перебудовою будівлі Риксдагу;

А також відвідала Ресторан Вікінгів в історичному центрі Стокгольма стилізований під середньовічні часи і єдину в Швеції високотехнологічну систему ліній метрополітену в Великому Стокгольмі, яку ще називають «найдовшою художньою галереєю в світі».

Компанія ТПК-Центр, будучи одним з лідерів ринку металоконструкцій, не припиняє роботу в напрямку вдосконалення кваліфікації своїх співробітників і пошуку нових стимулів для їх мотивації. Програми мотивації, подібні Інсентив-туризму дозволяють задовольнити певні потреби співробітника і тим самим стимулювати його на більш якісну і продуктивну працю. Використання компанією програм Інсентив-туризму не тільки сприятливо відбивається на внутрішньому кліматі в колективі, а й позитивно впливає на посилення прихильності компанії, поліпшення якості роботи, зростання професійного рівня, і це, в свою чергу, обов'язково позначається на сприятливому розвитку і процвітанні організації.

 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: ТПК

Переглядів: 2370

19.06.2019