Наскільки надійні гумові ущільнювачі у водостічної системи

Говорять, що гумові ущільнювачі з часом кришаться?

 

Що ви можете сказати з цього питання?

Найголовнішою і найважливішою властивістю ущільнювачів є водонепроникність гуми. Тому що саме через це й думають, що стики біля водостоків із ущільнювачами не надійні.

Ущільнювачі водостічних систем деяких виробників містять ущільнювачі зі спіненої гуми. Це на початковому етапі надає їй більшу еластичність. Але що відбувається коли в пори ущільнювача потрапляє вода?

При низьких температурах вода замерзає всередині ущільнювача, а за плюсової температури тане. Коли проходить кілька таких циклів, ущільнювач починає кришитися і відповідно руйнується герметичність стику. Через це може виникати протікання на стиках ринви. Якщо ущільнювач виготовлений з цілісної гуми, такого не відбувається.

Ущільнювачі пропонованих нами водостоків виготовляються із EPDM. Особливість у тому, що EPDM -ущільнювачі мають робочий температурний діапазон експлуатації від -60 до +120 0 С, мають низьку чутливість до впливу ультрафіолетового випромінювання, озону і швидких циклічних змін температури, характеризуються високими властивостями міцності і стійкістю до механічних впливів.

При низьких показниках залишкової деформації еластичність EPDM-ущільнювачів зберігається протягом тривалого терміну експлуатації і може становити до 20 років. EPDM-ущільнювачі не залишають слідів на робочих поверхнях, адже у них відсутнє контактне вицвітання.

 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: John

Переглядів: 625

29.12.2021