Внутрішня кухня «ТПК»

Щоб приготувати смачний, корисний і гарний сендвіч, необхідно дотримуватися ряду важливих умов. Продукти повинні бути свіжими і якісними, ножі - гострими, а пригощаючий має володіти кулінарними навичками і розвиненою фантазією. В іншому випадку, вийде просто «так собі бутерброд».


Це правило працює і для сендвіч-панелей. Пропонуємо розібратися в цьому питанні на прикладі внутрішньої кухні компанії «ТПК». Почнемо зі знайомства з самим шеф-кухарем. «ТПК» була заснована в 1992 році. На сьогоднішній день компанія має три виробничі бази загальною площею 15000 м2. Якість продукції підтверджено сертифікатами ISO 9001:2009, УкрСЕПРО і гарантією на матеріали. Сервісне обслуговування від "ТПК" включає в себе ведення клієнта протягом усього проекту, допомога у вирішенні питань з монтажем і підбір оптимальних рішень.


Прийшов час поговорити про інгредієнти. Компанія співпрацює виключно з відповідальними виробниками, які гарантують якість своїх матеріалом. Використовується європейська, корейська, українська і білоруська сировина. Китайському металопрокату в цьому списку поки місця немає.

Перейдемо до інструментів. Сендвіч-панелі виробляються на італійському обладнанні. Система точно дозує клей і рівномірно розподіляє його по всій поверхні металу і мінеральної вати. Довгий пластинчастий прес з повітряним підігрівом покращує адгезію і робить поверхню панелей ідеально рівною. Спеціальний маніпулятор барабанного типу, який працює без присосок, запобігає відшаруванню обкладок при переміщенні готового виробу.

І трохи про рецептуру, а у випадку з сендвіч-панелями – про технології. Тут є все – від ретельно продуманої конструкцію замків, до відмови від використання пінопласту в гофрі покрівельних мінераловатних панелей. Методи розробляються на основі багаторічного досвіду «ТПК» і використання сучасних інструментів, які дозволяють постійно покращувати якість продукції.

Смачного!

 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: ТПК

Переглядів: 1187

03.11.2020