ТПК пропонує оптимальне рішення для захисту від акустичного забруднення.

Ми розпочали виробництво нової серії акустичних сендвіч-панелей з унікальними звукоізоляційними властивостями. Цю серію ми назвали TPK Acoustic.

Постійний шум транспорту, будівельної техніки та промислового обладнання робить робоче середовище вкрай неприємним і навіть шкідливим для слуху. Проблема складна, але не безнадійна. А усунути її можна шляхом відокремлення людей від машин за допомогою технології акустичних екранів.

Особливі акустичні сендвіч-панелі класу Acoustic призначені, насамперед, для зниження до допустимих нормативів негативного впливу шуму транспортних засобів та промислового обладнання на офісний і технічний персонал.

Звукоізоляційні панелі серії TPK Acoustic є комплексним рішенням, яке характеризується, передусім, високими показниками звукоізоляції й звукопоглинання. Плюс до цього, як сучасний будівельний матеріал, сенвіч-панелі цієї серії також забезпечують високий рівень протипожежного захисту й енергоефективності, монтуються легко й швидко та оптимізовані для застосування у будівельних проектах.

Панелі TPK Acoustic виконані з перфорованої листової сталі із внутрішнім звукоізоляційним наповнювачем з кам'яної вати та скловолокна. Така будівельна конструкція у поєднанні з природними властивостями матеріалів дає змогу досягати номінального значення звукоізоляції до 31 дБ (A) та створювати на основі сенвіч-панелей TPK Acoustic недорогі й надзвичайно ефективні системи захисту від акустичного забруднення у промислових будівлях і спорудах з підвищеними вимогами щодо захисту від промислового шуму, зокрема:

  • огороджувальні конструкції;
  • внутрішні перегородки;
  • звукоізоляційні екрани (стаціонарні чи мобільні) на території житлової забудови для усунення негативного впливу шумового забруднення на навколишнє середовище;
  • шумозахисні екрани на автомобільних і залізничних магістралях у межах та поблизу населених пунктів і територій природних заповідників;
  • звукоізоляцію приміщень дизель-генераторних, чіллерних установок, трансформаторних підстанцій тощо.

Окрім того, звукоізоляційні панелі TPK Acoustic ідеально підходять для використання у житлових та робочих будівлях для створення належного рівня звукоізоляції приміщень. Такі седвіч-панелі допомагають підтримувати високий рівень захисту від негативного акустичного впливу зовнішніх джерел звуку й ефективно знижують рівень шуму всередині приміщень, створюючи комфортну акустичну атмосферу для роботи й відпочинку.

Отримати більш детальну інформацію про технічні й акустичні характеристики сендвіч-панелей нової серії TPK Acoustic можна на нашому сайті чи за телефоном.

 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: ТПК

Переглядів: 2413

14.07.2020