BAU2019: компанія ТПК в тренді світової будівельної індустрії

Компанія ТПК-Центр, будучи лідером галузі виробництва сендвіч-панелей, профнастилу і металочерепиці, продовжує слідувати шляхом удосконалення своєї продукції, використовуючи сучасні досягнення науки і техніки. Так, з метою ознайомлення з новими технологічними трендами в будівельній галузі, залучення до співпраці нових партнерів з числа світових лідерів, пошуку нових інженерних і дизайнерських рішень, представники компанії ТПК-Центр взяли участь в головній світовій події в секторі будівництва - Виставці BAU2019, м. Мюнхен, Німеччина.

BAU - це виставка будівельних матеріалів, архітектурних рішень і будівельних схем. Один раз на два роки на виставкових площах Нового Мюнхенського торгово-виставкового центру протягом 6 днів до уваги відвідувачів представляється величезний асортимент товарів і послуг. BAU - центральна подія в сфері міжнародної будівельної індустрії, яка привертає увагу більш як 200 тисяч відвідувачів з усього світу. Цей захід - унікальний майданчик для переговорів для фахівців з галузі планування, проектування та будівництва: виставка проходить за участю більше 30 000 представників цих спеціальностей. Дворічний цикл виставки найбільш оптимальний для розробки, виробництва, підготовки і презентації нових продуктів і технологій.

BAU з 1964 року представляє архітектурні рішення та будівельні матеріали для будівництва промислових і комерційних будівель, житлових будинків, а також внутрішньої обробки приміщень. Виставкові площі BAU поділені на сектори відповідно до представлених на виставці експонатів і тематичних напрямків. В особливий напрямок виставки виділилося екологічно безпечне будівництво, яке було представлено буквально у всіх тематичних розділах виставки різними продуктами, програмами і пропозиціями.

Команді учасників виставки від ТПК-Центр на чолі з Директором компанії Проценко Г.В. вдалося налагодити контакти з багатьма представниками відомих світових брендів будівельної індустрії. У зв'язку з цим, клієнтам компанії ТПК-Центр вже в 2019 році буде представлено розширений асортимент продукції в напрямку дизайнерських рішень для фасадів.

Багато експозицій з числа представлених на виставці BAU2019 демонстрували сучасні тенденції будівельного ринку в напрямку симбіозу будівельної продукції з новими технологіями енергетики та електротехніки. Підвищеним інтересом з боку відвідувачів виставки користувалися продукти для використання сонячної енергії.

Слід зазначити, що в порівнянні з попередньою виставкою BAU2017, нинішній захід був насичений експонатами продукції з абсолютно нових типів технологічної обробки металу. Це говорить про те, що увага світових лідерів будівельної індустрії зосереджена на візуалізації і розширенні асортименту продукції «фасадного призначення».

Подібні заходи позитивно впливають як на виробників будівельної продукції, так і на ринок в цілому, адже не тільки дозволяють знайти відповіді на питання, що цікавлять споживачів, а й отримати повний комплекс рішень по їх реалізації. Тому в 2019 році компанія ТПК-Центр готує для ринку не тільки нові пропозиції у вигляді розширення традиційного списку високоякісної продукції новими екземплярами, а й цілий комплекс дизайнерських, архітектурних і технологічних рішень нового покоління.

  

 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: ТПК

Переглядів: 2424

24.04.2019