Автосалони і «ТПК»

У COVID-ному 2020 році в Україні було продано більше 85 тисяч нових автомобілів (дані коливаються між 85 500 і 87 600). Це на лічені відсотки менше, ніж у 2019. Існуючі автосалони продовжували працювати, будувались нові дилерські представництва. А там, де є будівництво, є місце для «ТПК».


Для зведення автосалонів важливі наступні фактори:

 

  1. Швидке будівництво, адже конкуренція на ринку чимала. Першим надати потенційному клієнту можливість доторкнутися до автівки і посидіти в її салоні - це важливий крок в напрямку вдалої угоди.
  2. Привернення уваги, адже клієнт, який ще не визначився з маркою автівки, буде обирати салон з більш цікавим зовнішнім виглядом. 
  3. Надійний захист, адже автівки мають подобатись клієнтам, тому автосалонам необхідно виключити такі фактори, як сніг, дощ чи зайвий пил. А ще у салонах працюють люди і знаходиться дорога техніка, тож пожежна безпека також має неабияке значення!

 

Матеріали від «ТПК» відповідають усім вищезазначеним вимогам. Сендвіч-панелі, фасадні панелі і касети, профнастил дають змогу виконувати будівельні роботи швидко і зручно. Різноманіття кольорів, форм, розмірів і покриттів - шлях до створення привабливих фасадів. Відповідність матеріалів «ТПК» нормам ДБН - гарантія надійності і довговічності.


 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: TPK

Переглядів: 910

16.03.2021