Агросфера з елементами «ТПК»

У 2020-му році Україна увійшла в топ-10 експортерів сільськогосподарської продукції в Європейський Союз. До повернення статусу "житниці Європи" ще далеко, але агросектор рухається в цьому напрямку. Серед іншого, це проявляється у використанні сучасних технологій в сільському господарстві, які покликані повернути нашу країну в лідери.





Компанія "ТПК" підготувала свій посильний внесок в розвиток вітчизняного агросектора. Йдеться про ефективні технологічні рішення для сільськогосподарських і промислових приміщень. У цьому списку знаходяться покрівельний профнастил з покриттям DRIPSTOP, а також сендвіч-панелі і профнастил зі спеціальними органічними покриттями PURAL FARM і FOOD SAFE.




DRIPSTOP вирішує проблему появи конденсату всередині будівель з неутепленою покрівлею. PURAL FARM захищає від корозії внутрішню поверхню матеріалів, які використовують в агресивному середовищі. FOOD SAFE - це високотехнологічний ламінат, розроблений спеціально для харчової промисловості.



"ТПК" рекомендує використовувати ці технології для курників, свинарників, корівників зокрема і молочних ферм в цілому, в холодильних і морозильних камерах, в цехах по переробці м'яса і спорудах молочної промисловості.



Є завдання - знайдуться і рішення!

 

Залишилися
запитання?

Форма зворотного зв'язку

Автор: TPK

Переглядів: 1000

02.12.2020